?

Log in

draco_girly

Previous Entry Share Next Entry
07:23 pm: Ademt nog steeds :)
Ja, ja, ik ben nog steeds bij de levende als is het alweer een tijdje geleden dat ik hier wat gepost heb. Ben inmiddels voor de derde keer gezakt voor mijn rijbewijs :( Het lijkt wel of ik het nooit ga halen... Het mag straks wel een gouden papiertje worden in plaats van een roze.

Op fanfiction gebied was ik van plan om even een break te nemen, maar dat blijkt toch erg moeilijk voor mij (A). Zo ben ik samen met een vriendin een verhaaltje aan het schrijven dat je hier: http://www.fanfiction.net/s/2527923/1/ kunt vinden.
Titel: The Not So Happily Ever After
Samenvatting verhaaltje: Draco geniet van zijn vrijgezellen leventje. Op een dag krijgt hij van zijn ouders te horen dat hij uitgehuwelijkt wordt. Wat als zijn toekomstige vrouw qua uiterlijk perfect is maar ze elkaar niet uit kunnen staan. Zal er ooit een huwelijk van komen?

*eet paaseitje*
Ik was van plan om dat voorlopig even het enige te laten zijn waaraan ik werk maar vandaag kreeg ik plotseling een bron van inspiratie en ik moest wel schrijven. Het nieuwe verhaaltje wordt opnieuw een Harry/Draco fic en wordt een beetje gebaseerd op het boek (en ook film) 'Just Like Heaven'. Het eerste hoofdstukje heb ik al geschreven en moet ik alleen nog even uittypen. Ik denk het morgen te kunnen posten. Ik hoop dat iemand dit nog leest en dat nog niet iedereen mij verlaten heeft... 
*gaat nu snel het verhaaltje uittypen*

Fijne pasen iedereen! (en niet teveel eieren snoepen, krijg je buikpijn van ;) )

Current Mood: artisticartistic
Current Music: So Sick - Ne-Yo
Powered by LiveJournal.com