?

Log in

No account? Create an account

draco_girly's verhalen

Name:
draco_girly
Birthdate:
7 July
Location:
External Services:
  • draco_girly@livejournal.com
Haai allemaal! Op deze LJ zal ik jullie een beetje op de hoogte houden van mijn schrijfwerkzaamheden (maar dat wisten jullie vast al wel).
Nou wat info over mezelf dan maar. Zoals mijn nickname jullie waarschijnlijk al had kunnen vertellen ben ik een meisje. Jaja, echt waar. Mijn naam is Angela en ik woon in Nederland. Ik ben 18 jaar en ben bezig met mijn rijlessen. Ik hoop in januari mijn rijbewijs te kunnen halen. Tot die tijd als je een blauwe leswagen ziet kijk dan maar uit! Wie weet zit ik wel achter het stuur :p

Nou zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben ben ik een van de vele fans van HP en vind ik het ook erg leuk om fanfiction te lezen en te schrijven. Mijn favoriete ships zijn Draco/Ginny en Draco/Harry. Beide eigenlijk onmogelijk, maar ja, ik blijf toch hopen.
*stuurt JK. Rowling smeekbrieven :p *
Verder houd ik van: rpgen, films kijken, lekker weer, Johnny Depp en Orlando Bloom.
*wacht nog steeds totdat een van de twee me uitvraagt (A)*

Ook ben ik een beetje een computerverslaafde aan het worden. Ik heb ook msn dus lijkt het je leuk om me beter te leren kennen stuur me dan een mailtje naar het mailadres dat je boven in mijn profiel kunt vinden. Let op! Dit adres is niet mijn msn adres.

Statistics