?

Log in

No account? Create an account

draco_girly

Previous Entry Share Next Entry
06:15 pm: Ik leef nog!
Het is echt alweer een eeuwigheid geleden dat ik iets gepost heb. Sorry! Ik had het echt gewoon super druk. Ik weet dat ik dat iedere keer zeg, maar het is echt zo. Op de een of andere manier lijk ik bijna wel geen tijd meer over te hebben om rustig te schrijven. 

Zaterdag ga ik lekker een weekje op vakantie, terwijl ik eigenlijk helemaal geen vrij heb van school. Mijn school heeft besloten dat we geen voorjaarsvakantie hebben :s Echt vaag, maar ja. De vakantie was al geboekt dus ik ga er lekker tussenuit. Dat zorgt er echter wel weer voor dat ik de afgelopen weken ook extra druk was met voorwerken enzo. Ik ben volgens mij straks super gestresst als ik op vakantie ga. Dan ben ik dus echt aan vakantie toe.

Ik wilde ook even laten weten dat ik het verhaal ook zeker af zal schrijven, het duurt nu alleen wat langer. Ik hoop (maar beloof niets) nog iets te kunnen posten voordat ik op vakantie ga. Heb nu alleen al als ik naar al de projecten voor school die ik nog af moet maken kijk, het idee dat de dagen te kort zijn....

Als klein goedmakertje kun je hier: http://s18.yousendit.com/d.aspx?id=10IZG68D28HBL1SJDY12949I1U
het liedje far away van nickelback downloaden. 

Ik wil iedereen nog een hele fijne vakantie wensen en een fijne carnaval!

Current Mood: busybusy
Current Music: Far Away - Nickelback
Powered by LiveJournal.com